Tinlo barfmenu is een aanvullende hondenvoeding die je de hond kan geven om te zorgen dat een hond alles binnenkrijgt dat hij nodig heeft. Het is een 100% aanvullende hondenvoeding waar geen geur, kleur of smaakstoffen aan toegevoegd zijn. De hond krijgt dus geen middelen binnen die hij niet binnen zou moeten krijgen. Het is een diepvries aanvullende hondenvoeding en het is dus lang houdbaar als het uit de vriezer gehaald is. Het Tinlo barfmenu is een goede optie om de hond goede voeding te geven waar de hond gezond van wordt en blijft.

Wat zit erin?

In bijna elk Tinlo Barfmenu zit 50% tot 60% vers vlees, 20% tot 25% verse organen en 20% tot 25% verse botten. Ook zit er in het eten van het Tinlo Barfmenu geen rijst, granen en gluten. Zo krijgt de hond geen stoffen binnen die de hond niet binnen zou moeten krijgen. Ook zijn er mogelijkheden om de hond geen vlees te geven. Dan kun je de hond verschillende groente mixen aan de hond geven. Er moet dan alleen wel onthouden worden dat de honden van oorsprong wel vleeseters zijn en dit dus eigenlijk wel nodig hebben om overdag goed de dag door te kunnen komen.

De hond wordt gezonder

Door het krijgen van de goede voeding die in Tillo barfmenu verwerkt is, wordt de hond veel gezonder en gaat de hond er ook beter uitzien na het gebruiken van deze voeding. Zo wordt de vacht van de honden dikker en het gebit beter. Ook is het vaak zo dat de hond meer energie krijgt na het gebruiken van deze voeding. Ook is onderzocht dat de conditie van de honden beter wordt. Er kan dus gemerkt worden dat de hond zich een stuk beter voelen na het krijgen van vers vlees voeding zonder extra toevoegingen.